Veľmi ma teší, že si web wildscats.com našiel skupinku čitateľov, ktorí sa pravidelne vracajú a čerpajú z neho mačacie  informácie a tie sa potom šíria ďalej ako osveta. Dúfam, že aspoň takto môžem niečím malým prispievať k zlepšeniu života domácich mačiek a ich spolunažívaniu s nami ľuďmi.

Nie je však nad kladnú spätnú väzbu, ak trávite čas s projektom, ktorý je naozaj absolútne nekomerčný a stojí len na  záľube v šírení mačacích informácií. Preto ma teší že som tento rok rozbehol ďalšiu sociálnu sieť Instagram a tá si našla svojich fanúšikov medzi Vami. Rovnako ma veľmi potešil príspevok v mesačníku  Naše kočky o mojom webe. Som tiež hrdý na to , že sieť chovateľských potrieb SuperZOO si ma vybrala ako garanta pre oblasť chov mačiek.

Aj po 5 rokoch je web stále tu, aktívny a je oňho záujem. Práve preto si dovolím krátku štatistiku a porovnanie :)

Príspevky a videá

V súčasnosti je na webe zverejnených 1563 článkov  a príspevkov, na webe sa vystriedalo cez 149 videí /32 653 zobrazení/ mojich mačiek , zverejnených bolo niekoľko stoviek fotiek.
Web má aktívnych 482 priateľov  na sociálnej sieti FB a 2krát zmenil grafiku.

Návštevnosť

V kategórii Chovateľstvo podľa stránky toplist.sk sa web vzhľadom na svoju návštevnosť umiestňuje pravidelne medzi 7. až 10. miestom  a v kategórii mačky dlhodobo 1. mieste.

Podľa českých ukazovateľov, kde je konkurencia enormne vyššia v kategórii Chovatelství podľa stránky toplist.cz sa web vzhľadom na svoju návštevnosť umiestňuje pravidelne okolo 60. miesta a v kategórii kočky okolo 07. až 09. miesta.

POĎAKOVANIE

Týmto sa chcem veľmi POĎAKOVAŤ všetkým VÁM, ktorí stránky navštevujete, pravidelne čítate a ich obsah pomáhate šíriť medzi ďalších ľudí. Veľmi ma teší úspech webu a to, že si našiel svoje miesto na slovenskom a českom internete.

Zároveň sa chcem poďakovať aj za príležitosť publikovať už päť rokov moje články na stránkach odborného mesačníka Pes a mačka.

Ďakujem aj za všetky pripomienky, podnety a komentáre!

Dúfam, že stránky budú úspešné aj naďalej a tak pomôžu šíriť osvetu ohľadom chovu mačiek a pomáhať s adopciou miciek nechcených, opustených a z ulice..

ĎAKUJEM!

Kajo

Autor webu
WildCats
Svet mačiatok, mačiek a kocúrov

 

Podobné príspevky:

WildCats sa stáva odborným garantom pre oblasť mačiek retailovej siete SuperZOO na Slovensku

wildscats.com známy už aj v Českej republike – napísali o nás Naše kočky

Aktualizácia sociálnych sietí WildCats

WEB: Každý štvrtok sa pozerieme do minulosti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..